Informace o souborech cookie

Soubor cookie je krátký textový soubor, který se ukládá do vašeho zařízení, když navštívíte nějakou webovou stránku. Soubory cookie pomáhají identifikovat vaše zařízení. Používají se pro udržování stavových informací, když přecházíte na jinou stránku webu nebo když se vracíte na web později.

Soubory cookie nelze použít pro aktivaci programů ani doručení virů do vašeho počítače.

Zásady používání souborů cookies

Společnost NET21 s.r.o., IČO: 282 74 181, se sídlem Krymská 378/13, Starý Lískovec, 625 00 Brno užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Heureka.

Tyto webové stránky používají soubory cookie pro zajištění plné funkčnosti webu a pohodlí uživatelů, a také ze statistických a analytických důvodů.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Ano, souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Tyto webové stránky používají soubory cookie pro zajištění plné funkčnosti webu a pohodlí uživatelů, a také ze statistických a analytických důvodů. Toto nastavení můžete kdykoli změnit klepnutím na „Změnit nastavení“. Pokud souhlasíte s používáním souborů cookie, klepněte na „Ano, souhlasím“."

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost NET21 s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Vydavatel/ Název cookie Typ Trvanlivost
https_enabled Nutné může se lišit
php, phtml, php3, PHPSESSID Nutné může se lišit
PROVINCE_SESS_NAME Nutné persistentní
COOKIES_AGREEMENT, COOKIES_AGREEMENT_LEVEL Nutné persistentní
Google Analytics
_ga
_gat
_gid
cid
utmv
utmz
utma
utmb
utmc
Analytické, Tracking
persistentní
persistentní
persistentní
6 měsíců
persistentní
6 měsíců
persistentní
persistentní
session
Heureka Tracking, Konverzní persistentní

Změnit nastavení cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookie pro zajištění plné funkčnosti webu a pohodlí uživatelů, a také ze statistických a analytických důvodů. Toto nastavení můžete kdykoli změnit:

NutnéNutné, Analytické, TrackingNutné, Analytické, Tracking, Konverzní

Nastavení správy cookies v prohlížečích

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu Vašeho prohlížeče.

Možnosti nastavení správy cookies v rámci hlavních prohlížečů naleznete zde:

Chrome: zde
Edge: zde
Internet Explorer: zde
Firefox: zde

 
Přihlásit Registrovat
 
 
POLOHA: -- zvolte svou oblast --
 

Copyright © 2004 - 2018 eStřechy.cz

Ověřte si ceny pro svou oblast: